Vår leverantör Bekaert förser oss med marknadens bästa stenskottsskydd och lackskydd.

Ricochet stenskottsskydd

Undvik dryga kostnader för att byta strålkastare eller strålkastarglas genom att montera Ricochet skyddsfilm. Ett stenskott mot bilens lampor kan resultera i stora kostnader helt i onödan. En spricka i glaset kan göra att hela strålkastarinsatsen förstörs och måste bytas. Skyddsfilmen skyddar mot slitage, stenskott och insekter.
Strålkastarskyddet är en tjock (0,5 mm) och slittålig skyddsfilm med patenterat adhesiv som gör ytan mycket slagtålig. Filmen är “självläkande”, det vill säga att den strävar efter sin ursprungsform.

Ricochet glasskydd

Med Ricochet monterad kan du spara många hundralappar, i stället för att byta hela strålkastarinsatser eller glas.
Du demonterar lätt filmen vid behov.

 

Clearshield lackskydd

Håll din bil fräsch och repfri längre med Clearshield som fungerar som en andra hud på din bil. Det är en tunn men stark skyddsfilm som är tålig och motståndskraftig mot repor och slitage. Skyddar vid insteg, handtag, huvkanten, vid tanklock, baklucka, backspegel, etc. Filmen bytes lätt ut vid behov. Dessutom är filmen självläkande, den strävar efter sin ursprungsform.

En bil som är pepprad med stenskott i fronten är inte vacker och brukar resultera i ett kraftigt avdrag hos bilfirman när den ska säljas. Stenskottsfolien förhindrar detta då lacken åter är i nyskick när den en gång tas av. Inget speciellt underhåll behövs för Clearshield utan man kan tvätta och sköta bilen precis om vanligt.
Denna unika film är en investering och du spar många kronor mot att till exempel lacka om utsatta ytor. Läs mer
Kolla vilka alternativ som finns för just din bilmodell

Leverantörer och varumärken

 Solarguard Ricochet   Clearshield